Over

de Brabander heeft afgerond een totale oppervlakte van 419 hectare land (100 hectare is 1 km2). De gemiddelde dichtheid van adressen is 788 adressen per km2. Er wonen 915 huishoudens in wijk Brabander.

Cluster 1

In Aan den Heuvel is het héérlijk wonen. Deze nieuwe woonwijk in Venray ligt naast rijke natuurgebieden zoals het stroomgebied Loobeek en het Odapark. De wijk heeft traditionele kenmerken uit het verleden en al het moderne comfort van nu

Cluster 2

Duurzaam wonen met het comfort van nu. Wie wil dat nu niet? Duurzaamheid en zuinig omgaan met energie spelen een belangrijke rol in Aan den Heuvel.

Cluster 3

De ruim 600 woningen in Aan den Heuvel worden gebouwd met het oog op de toekomst. Alle woningen bestaan uit duurzame en milieuvriendelijke bouwmaterialen en er is rekening gehouden met al het moderne comfort. Hier is het écht heerlijk wonen.

Cluster 4

Wonen in Venray, betekent wonen dichtbij de natuur. Venray is omringd met prachtige natuurgebieden. Dichtbij huis geniet je van de bossen van Vlakwater. Dit bos nodigt uit tot een lange wandeling met de hond of een rondje joggen. Ook in de omgeving word je verrast met prachtige natuur. Hier geniet je van de stilte om je heen. Een plek om je hoofd helemaal leeg te maken.

Cluster 5

Coming Soon

de Brabander

Naast bruisende steden, zoals Venray en Venlo, vind je in de omgeving van Aan den Heuvel ook bijzondere kleine dorpjes. Breng een bezoek aan het rozendorp Lottum en fiets langs de kilometers lange rozenvelden. In de prachtige Maasduinen van Noord-Limburg ligt een van de meest uitgebreide bloemen- en plantenparken van Europa, de Kasteeltuinen Arcen. Hier geniet je van een dagje uit met de familie. Natuur- en cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Landgoed Geijsteren. Fiets en wandel langs historische gebouwen, omringd door akkers, velden en bossen.